LBS NIEUWS
24-1-2010

De LBS bedankt de Gemeente Leiden en de FondsenVrijdagavond 22 januari was er een receptie in het Koetshuis georganiseerd door de LBS.

Dit omdat 16 speeltuinverenigingen In Leiden volgens het Deltaplanproject gerenoveerd zijn.

 

De LBS wilde in het bijzonder de gemeente Leiden en de verschillende Fondsen van harte bedanken voor hun geweldige financiële bijdrage aan dit project.
De voorzitter Clemi Frankenhuizen opende de avond met een woordje van dank voor iedereen die bijgedragen heeft aan dit geweldige resultaat.

1
 

Elke speeltuinverenging ontvangt als herinnering een groot spandoek met een foto van de eigen speeltuin met daarop alle namen en logo’s van de sponsoren. Als voorbeeld diende een spandoek van de SV Rondom de Maredijk.
Vervolgens nam wethouder Gerda v.d. Berg het woord en prees het behaalde resultaat maar ook de door de LBS opgestelde beleidsnotitie “ Speeltuinen Leiden over 5 jaar ….”.

2
  De directeur van de NUSO Rolf Oosterbaan nam het woord en sprak zijn complimenten uit over dit unieke resultaat. 3
  Via een Power Point presentatie van Nico Massaar werd nog even heel duidelijk zichtbaar gemaakt hoeveel geld er door de gemeente en de fondsen in dit project geïnvesteerd is. 4
 

Nico heeft van alle speeltuinen voor de renovatie een foto gemaakt maar ook na afsluiting van de renovatie. Schitterend om te zien hoe al die speeltuinen vernieuwd, veilig maar ook uitdagend zijn geworden.
Terecht werden alle leden van de Adviesgroep Deltaplan in de bloemen gezet voor hun jarenlange begeleiding van die 16 renovaties.

5
  Vervolgens trad een groot koor op n.l. het  Viswijvenkoor die bekende meezingers ten gehore bracht. Het laatste lied van hun programma “ En dan gaan we naar de speeltuin “ werd door iedereen luidkeels meegezongen.
Ook het Viswijvenkoor willen we hierbij nogmaals van harte bedanken voor hun optreden.
6
 

Ook het Koetshuis heeft ook dankzij een goede organisatie en de heerlijke hapjes en drankjes aan de feestvreugde een goede bijdrage geleverd.

7
     
 

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

John van Haasteren,
Secretaris LBS.

8